Cidinho & Doca - Rap das Armas (Lucana Club Mix)


Jr. Eric R.I.P.



Det är med stor sorg som vi uppdaterar denna gång.
Jr Eric, Erik Alexandersson, artist - vän - bror, har tyvärr lämnat oss. Han gick bort runt 19 tiden den 15:nde januari, efter en mopedolycka i Koh Samui, Thailand. Eric, somnade in med familj närvarande.
Det är med stort vemod som vi beklagar sorgen och våra tankar går ut till familj och vänner. En särskild tanke går ut till vår vän och medarbetare Patrik "Partillo" Alexandersson, Eriks äldre bror.

Erik "Jr Eric" Alexandersson. 821228-090115.
Vila i frid Erik.


Facebook

http://www.facebook.com/anderzonjonas#/profile.php?id=587127141&ref=name

Bra jävla iskall reklam. i´m love it


Nick Kamarera ft. Deepside Deejays - Beautiful Days


Zlips (Melissa) - Vad har du under blusen Rut?


Robert Gustafssons - baby Björn Gustafsson - Idrottsgalan 2009 [HD]


Robert gustavsson (imiterar Per Gessle) - Idrottsgalan 2009


Vecka 29

Det börjar som ett lätt smatter i fjärran. Snart ökar det till ett nästa öronbedövande muller. En kackafoni av hundra och åter hundra par högklackade sandaletter som samtidigt trampar genom Österport och ner längs Hästgatans kullerstenar. Det är vecka 29 och Stockholmarna har kommit till ön.

Stockholmsveckan är ganska faschinerande som fenomen. Över en natt förvanldas den annars ganska frynliga och nästan lantliga stämningen i Visby till en stad som andas metropolitiska anspråk. Alla, från turistguider och taxichaufförer till bartenders och dörrvakter, kliver in i nya roller. Roller som de tror ska appelera de nyanlända storstadsborna. Och tacka fan för det. Vecka 29 står för bortemot 80 procent av de flesta näringsidkarnas årsomsättning.

Samtidigt pågår ett annat intressant fenomen. Visby bjuder på en fantastisk integration som inte kan upplevas i andra partyparadis. Väljer du till exempel att åka till Båstad eller Saint Tropez kommer du garanterat bara att träffa en typ av människor. Väljer du istället Storjöyran i Östersund eller Gatufesten i Sundsvall möts du av en annan kategori. Här i Visby upplever du båda.

Stekare och lantisar blandas upp i en fantastiskt rolig, och förvånansvärt homogen, blandning. Här i Visby spelar det inte så stor roll vem du är i vanliga fall eller var du kommer ifrån. Det viktiga är vem du är och vad du gör på plats. Och framför allt att du faktiskt är här. 


             

Partyresan 2009

Hej på er! Sitter just nu & kollar resor inför sommaren..jag och några kompisar(hoppas jag). Var väldigt inne på Kos för ett tag sen men jag får se hur de blir.
Vill åka på en riktig festresa! har hört att sunny Aya Napa vah grymt  förra året . vi vill ha GRYMT drag på min party resa.

Funderar på:
* Aya Napa
* Kreta
* Rhodos
* Magaluf
* Zakhlyntos
* Ios
* Alayna

Vad är era erfarenheter? Var är det mest drag? :D

Kom och dansa. =)


Pyssel.



 Aftonbladetsajten Wendela bjuder på nätpyssel i en ny marknadskampanj här. Bäst ordspråk får äran att uppsydd på tyg.

Det är inte jag som gjort bilden ovan - den satt på aftonbladet. Men jag gillar hur den blå doften av nybakad pizza liksom bara väller ur kartongen på nåt sätt.

2009

Var med och påverka musiken kring The heart of Sthlm. Jag hoppas att ni besökare kan bidra till att utveckla musiken.  Skicka gärna låt listor, tips på sköna artister och ställen vi kan besöka mm.
83563-1

Veckans DJ.

Ni får inte missa Veckans dj
Mycket skicklig DJ måste jag säga.

En Erfaren Krökares Citat.

Sprit löser inga problem. Men det gör fan inte vatten heller.


bidragit med en skön lista här nu.

1. Fuzzy hair vs Steve Angello - In beat (punk people remix)
2. The Egg - Walking away (Tocadiscos acid walk mix)
3. Pj Davy - What is happiness (original mix)
4. Richard Dinsdale - Sniffin
5. Cirez D - Knockout
6. Jose nuñes - lust 4 you
7. Who´s who - Not so dirty (steve Angelo original mix)
8. Kinky Movement - Push dis
9. Olav Basoski - Elektrik
10. Roman Flügel - Geths noch (jolly work remix)


Jävla Sverige


RSS 2.0