Tid för Obama

Sugen på att leka president? Eller åtminstone ha en likadan klocka som Barack Obama? Det går att fixa. Och behöver inte bli så dyrt. Han kör en tämligen simpel, men snygg, JGC 6500 från Jorg Gray på armen. Och en sådan kostar bara 180 dollar, och du får själv välja logga på klockan. Enda kruxet är att du måste ha elva likasinnade kompisar. Eftersom klockan bara kan beställas i partier om tolv stycken. ;)




Känslor.

- Mina känslor är som min Mammas bröst.
- Jag vill INTE känna på dom.

Shorts - att bära eller icke bära. Det är frågan

Det brukar blossa upp en väldigt intressant debatt i början av sommarmånaderna varje år. Frågan som behandlas är huruvida vuxna män bör ha kortbyxor på sig eller ej. Eller i alla fall om huruvida de bör ha det i staden eller inte.

Gamla normer avråder gentlemannen starkt från att bära kortbyxor. Förr i tiden var det nämligen endast pojkar som bar sådana. När de sedan var tillräckligt gamla och mogna för att klassas som män fick de sina första långbyxor. (haha konstigt upplägg!?)

Jag ska se till vad gamla dammiga normer säger om hur en gentleman skall vara. Jag vill skapa en 2.0-version av gentlemannen som passar in dagens samhälle, och i dagens samhälle tycker jag att en gentleman kan bära kortbyxor.

Det vore alldeles för tragiskt att gå miste om alla snygga, dressade kortbyxor som passar superbt bra till såväl kavaj som pikétröja. Det kommer förvisso att dröja ett bra tag innan man kan använda kortbyxor, men jag har redan börjat drömma om den tiden.     

 




Samtliga bilder och plagg är från Ralph Lauren


Going Wrong - Armin van Buuren & DJ Shah Feat. Chris Jones



- Den brittiska tidningen DJ-mag utsåg Armin till världens bästa DJ häromsistens. Going Wrong har börjat requestas och pumpas på de flesta Stureplanshak och lär smälla till rejält samtidigt som den första champagnen sprutas ut i Båstad.

Schlagerveckan är här!

mans



Med blott fem dagar kvar
till första deltävlingen känner vi oss nödgade att påminna om vad vi rekommenderar att du gör för att stilla din egen schlagerfeber. (Ledtråd: Du slipper åka till Borlänge, och det involverar inte räkfrossa med svärmor.)


RSS 2.0